Polaris


Kampen

Niks meer missen van Polaris?

Abonneer dan op onze nieuwsfeed, agenda en social media!

Onze sponsoren

paxwinkel logo fotografiedikkuiper kamperuitjes dea events technischtekenaar

Leiding gezocht!

We groeien al uit ons jasje en willen graag nóg meer kinderen een superleuke vrijetijdsbesteding bieden. Er zijn heel veel kinderen die dat heel graag willen, maar er moet ook genoeg enthousiaste leiding zijn om te zorgen dat ze ook iets leuks te doen hebben.

Daarom zoeken we versterking. Op 2 bestaande groepen en 1 nieuw te beginnen groep hebben we mensen nodig die de uitdaging aan durven te gaan.

Foto 1Avonturiers, 5-7 jaar

Vanaf januari starten we met een groep speciaal voor kinderen van 5 t/m 7 jaar oud. Die groep heeft op zaterdagochtend opkomst. Er staan al een paar enthousiastelingen te popelen, maar er zijn meer mensen nodig om een écht tof programma aan te kunnen bieden. We zoeken jonge mensen vanaf 18 jaar die de uitdaging aan willen gaan. Ervaring heb je niet nodig. Als je het zelf leuk vindt, komt dat heel snel vanzelf!

Kan jij op tegen een groep overenthousiaste kids? En heb je een beetje tijd over op de zaterdagochtend die je op een leuke manier wil besteden? Vul dan je naam en telefoonnummer hieronder in, dan bellen we je zo snel mogelijk om eens kennis te maken!

Pioniers, 12-16 jaar

De Pioniers zoeken ook versterking. Het team dat er nu staat heeft veel ervaring en zoeken 1 of 2 jongere mensen (vanaf 18 jaar) erbij die tegen een stootje kunnen en het outdoorwereldje geweldig vinden. Denk aan houthakken, vuur maken, shelters bouwen, abseilen, klimmen, outdoor cooking en nog veel meer. Ook voor de Pioniers heb je geen ervaring nodig. We helpen je graag op weg!

Survivors, 16+

Foto 2Sit back and relax. Tenminste, dat is het idee. Deze 16-plussers weten hoe de wereld in elkaar zit en gaan zelf aan de slag met hun programma. Jij begeleidt ze in het maken van de juiste keuzes of laat ze op een verantwoorde manier fouten maken en daarvan leren. Je helpt ze een handje bij het maken van het programma en spoort ze aan om hun eigen zomerkamp te organiseren. Maar het meeste werk doen ze zelf. Interesse? Laat dan van je horen!

Wat krijg ik ervoor terug?

Heel veel. Je wordt niet alleen vrolijk van blije kinderen om je heen of een enthousiaste groep jonge aanpakkers, maar ook van een gezellig leidingteam met wie je vast snel goede vrienden wordt. Ook gaan we een paar keer per jaar met alle leiding van de club op leidingkamp. Daar leren we elkaar alles over het leiding geven, de belevingswereld van kinderen en tieners en handige skills. Tijdens zo'n kamp houden we ook van gezelligheid en sterke verhalen bij het kampvuur. Verder hebben we maandelijks een overleg met alle leiding. Om dat een beetje op te leuken, koken we gezamenlijk wat lekkers, zodat we onder het genot daarvan kort kunnen bespreken hoe we ervoor staan en wat we de komende tijd voor leuks op de planning hebben staan.

Ga je de uitdaging aan? Laat van je horen! 

Laat hier je naam en contactgegevens achter, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk om eens kennis te maken.

Niks meer missen van Polaris?

Abonneer dan op onze nieuwsfeed, agenda en social media!

Onze sponsoren

paxwinkel logo fotografiedikkuiper kamperuitjes dea events technischtekenaar